VÄLKOMMEN TILL 2023!

Vi vill börja med att tacka för ditt stöd till föreningen Manuel – Kontaktnät på eget språk under 2022. Oavsett hur aktiv du är gör ditt bidrag och ditt engagemang skillnad! 

Vi lever i en tid av förändringar som vi alla påverkas av mer eller mindre. Även i vår lilla förening var år 2022 händelserikt. Några viktiga händelser under året som gick:

  • Vi ökade vårt samarbete med Södergården och anordnade ett antal kvinnokafé, med inriktning på handarbete. Att kombinera handarbete och samtal är ett roligt sätt att umgås, träffa nya människor och att lära sig nya saker.
  • Vi genomförde flera av våra populära träffar tillsammans med BRIS. Några teman var barnkonventionen, uppfostran, relation och gränssättning. Vi hade både grupper på arabiska och persiska. 
  • Genomförde träffar i Spånga/Bromma. Små grupper som tränade svenska och vid behov fick stöd med läxor eller andra uppgifter. 
  • Fortsatt stöd till människor som på grund av bristande kunskaper i svenska språket behövt hjälp i kontakten med t.ex. myndigheter, sjukvård.
  • Vi har påbörjat en successiv förändring av vår organisation. Vi kommer prova att arbeta mer som en projektorganisation där flera personer är inblandade och tar ansvar för olika delar av verksamheten. Vi ser med spänning fram emot att vidareutveckla detta mer flexibla arbetssätt.
  • En viktig förändring är att vårt kontor fr.o.m. 1 januari 2023 är stängt. Södergården ska någon gång under året stängas för reparation. Detta tillsammans med vårt delvis förändrade arbetssätt gjorde att vi valde att stänga kontoret. Vi kommer fortsatt vara tillgängliga så tveka inte att kontakta oss när du behöver stöd. Tillsammans beslutar vi var och när vi ska träffas.
  • Fram tills Södergården stänger kommer vi fortsätta att ha våra träffar och möten i deras lokaler. Se varje enskilt event/inbjudan!

Du når oss alltid på mobilen +46 70-643 69 66 och på kontaktamanuel@gmail.com Svarar vi inte på mobilen – lämna meddelande så kontaktar vi dig

Nu vill vi be dig betala medlemsavgiften för 2023. 

Ett medlemskap kostar 150:-/år, för en hel familj kostar det 250:-. 

Medlemsavgiften sätt in på plusgirokontot 110 56 84-3. VIKTIGT att du skriver ditt för- och efternamn, din adress, ditt mobilnummer och din mejladress. Gäller medlemskapet för hela familjen, skriv allas namn. 

Vi ser med glädje och tillförsikt fram emot att arbeta vidare 2023 och ser fram emot att ha Dig med på resan.

Manuels styrelse

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *