Medlemsavgiften 2022

Nu tar vi nya tag inför år 2022. Vi tror det kommer bli ett spännande år och vi hoppas att Du vill vara en del av det. Vi är tacksamma om du vill fortsätta att stödja föreningen. Det gör du genom att betala in medlemsavgiften om 100:- till plusgirokontot 110 56 84-3. Det är väldigt viktigt att du fyller i ditt för- och efternamn, adress och mobil eller mejl. Vi går succesivt över till att medlemskapet följer kalenderåret. 

Vill du bidra ännu mer kan du informera om vår verksamhet då vi gärna tar emot fler människor med behov av stöd på eget språk. Du kan också värva fler medlemmar eller kontakta oss om du har någon idé för föreningens verksamhet.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *